Image

Techleap.nl Updates

Let's #KickstartNL

Tuesday, October 6, 2020

Verkiezingsmanifest Let’s KickstartNL

In tijden van crisis hebben techbedrijven de ideeën en energie die Nederland juist nú nodig heeft. De ambitie, energie en ideeën van startups en scale-ups in ons land is ongekend. Zij zorgen voor een techsector die drie keer productiever is, vier keer harder groeit en waarbij de banengroei drie keer zo groot is ten opzichte van andere sectoren. Alle investeringen die de Nederlandse overheid in startups en scale-ups doet, betalen zich dubbel en dwars terug en maken ons onafhankelijk van andere landen.

Met dit manifest roepen wij, de Nederlandse startups en scale-ups, investeerders en andere organisaties het volgende kabinet op te investeren in de techsector. 10+1 maatregelen die Nederland klaar maken om zich uit de crisis te innoveren. 

Doe ook mee! Onderteken en deel het manifest. Doe ook mee! Onderteken en deel het manifest.

Lees het volledige manifest

Maak de techsector de komende kabinetsperiode sterker en geef de Nederlandse economie een kickstart met deze 10+1 punten. 

Read the Election Manifesto in English

With this manifesto, we call on Dutch startups and scale-ups, investors and other organisations to invest in the tech sector. Read our 10+1 measures that prepare the Netherlands to innovate out of this crisis. Sign the manifesto and join the movement here and sign the manifesto.

Read more Read more
10+1 punten

10+1 punten

Doe mee en onderteken het manifest

Maak de techsector de komende kabinetsperiode sterker en geef de Nederlandse economie een kickstart met deze 10+1 punten. 

Image
Image

109.000 banen door Tech

Tech is de snelst groeiende banensector van Nederland. Met een jaarlijkse groei van 8% groeit het aantal banen bij startups sneller dan enige andere sector in Nederland. In totaal leveren startups in Nederland 109.000 banen. 

Image

Dit zijn onze COVID-19-helden

Van startups en scale-ups in de gezondheidszorg en bedrijfscontinuïteit tot onderwijs en lifestyle, er zijn zoveel techbedrijven die helpen om COVID-19 in Nederland te bestrijden, dat het moeilijk is om ze allemaal bij te houden. 

Image

Techondernemers schrijven open brief aan Nederland

In totaal 85 techbedrijven, investeerders, kennisinstellingen en accelerators hebben vandaag een open brief geschreven aan Nederland. De brief staat als advertentie vandaag in het AD en het FD.